Despre mine

M-am nascut in 1992 in Bucuresti, iar internetul l-am descoperit de cand eram foarte mic, poate prea mic. M-am plictisit rapid de jocuri, astfel ca am cautat sa fac lucruri noi – asa am ajuns sa realizez site-uri si sa promovez afaceri online.

Primul site l-am realizat in clasa 7-a pentru o firma de distributie. Am inceput sa merg des la intalniri cu clientii si faptul ca eram foarte tanar m-a obligat sa devin bun cat mai repede, fiindca rezultatele erau singurele care ma puteau salva. De atunci, pe parcursul a peste 10 ani, am realizat sute de proiecte si am colaborat cu peste o mie de companii, direct sau indirect, dobandit o experienta solida in tot ceea ce inseamna marketing online.

Pe langa activitatile online, am fost atras si de latura pragmatica a unei afaceri, astfel ca am urmat cursurile Facultatii de Drept a Universitatii din Bucuresti. Am lucrat mai putin in studentie si, chiar daca am castigat mai putini bani, consider ca implicarea mea a fost o investitie utila pentru a-mi deschide alte perspective de gandire.

In septembrie 2018 am promovat examenul de admitere in Baroul Bucuresti, devenind avocat, dar nu profesez fiindca interesele si placerea mea a ramas tot online-ul.

Imi plac afacerile si ii admir pe oamenii de afaceri din Romania. I-am inteles foarte bine si, datorita deschiderii lor, am invatat si aflat informatii la care nu as fi avut acces foarte usor. Am ales sa merg pe acest drum si sa fiu mana dreapta a acestora in ceea ce priveste marketingul online.