Altii despre mine

Colaboram cu Justpixel de peste 4 ani. O colaborare de durata inseamna o multumire deplina in urma realizarii a 8 site-uri pentru firma noastra in aceasta perioada. Magazinele online realizate de Justpixel au dublat vanzarile firmei noastre. Recomandam cu incredere Justpixel.

Silviu Oprisan
Director general, Nedavi Solar S.R.L. – Oradea

A fost o incantare sa lucram cu Justpixel de la inceput pana la sfarsit. Ma bucur ca avem un magazin online ce ne reprezinta si pentru ca suntem pe prima pagina in Google la cautarea principala. Sunt o echipa prietenoasa si amabila pe care o recomand mai departe.

Alexandru Lembrau
Director General, Sedona ALM S.R.L. – Bucuresti

Am lansat deja al 5-lea site cu Justpixel si am extins atelierele de productie ale firmei, totul multumita clientilor veniti din online. Primesc zilnic comenzi din proiectele pe care le-am facut cu voi! Am comunicat foarte bine, chiar daca atelierele noastre sunt destul de departe de Bucuresti.

Stefan Szentkiralyi
Director general, Direct Target S.R.L. – Zalau

2 lucruri cu care Lucian m-a ajutat in dezvoltarea afacerii: atitudinea proactiva si gandirea business-oriented. Lucram impreuna de un an si putin si pot spune ca a influentat foarte mult modul in care ne promovam si dezvoltam afacerea. Il recomand cu mare incredere!

Alexandru Gabriel Sandu
Director general, AS Legal – Bucuresti

Sunt multumit de rezultatul final, proiectul este reprezentativ pentru noi si aceasta echipa ne-a ajutat nu doar cu idei foarte bune, ci si cu executarea lor. Recomand mai departe.

Penta Ovidiu
Director general, Penta Media S.R.L. – Zalau

Am fost în căutarea pentru un designer grafic pentru site-ul nostru vreme de cateva luni, dar cele câteva companii cu care am luat legătura cu nu păreau capabile să îndeplinească solicitarile noastre. În cele din urmă, când am descoperit Justpixel, printr-o căutare pe Google, am reusit sa gasim partenerul pe care il cautam, un partener pasionat si implicat in rezolvarea solicitarilor noastre. După trecerea în revistă a cerințele noastre, Lucian ne-a trimis o serie de propuneri și, având mare grijă, a creat numeroase modificări, acestea din urma devenind detalii foarte importante in dezvoltarea companiei noastre. Inutil să spunem mai multe, suntem extrem de multumiti de rezultate. Mulțumesc Justpixel.

Cristian Enciu
Executive Manager, Atex Tech System S.R.L. – Bucuresti

Serios, prompt, disponibil, amabil, politicos, profesionist. Am colaborat cu Lucian la recomandarea unui prieten multumit de serviciile lui. Il recomand la randul meu pentru ca dincolo de cunostintele si abilitatile sale profesionale mi-a placut abordarea si usurinta cu care am comunicat.

Serban Crengaris
Director general, Skop Solution S.R.L. – Bucuresti

Compania Beligi recunoaste si aprecieaza experienta, nonconformismul, sprijinul si sustinerea acordata de catre echipa Justpixel in realizarea unuia dintre cele mai bune site-uri de domeniu de pe piata autohtona. Recomandam cu incredere aceasta echipa.

Andrei Cristea
Director general, Beligi.ro – Bucuresti